In de regio Amsterdam en omgeving is Carla Velt-Carelock voor het Family Mediation Centre werkzaam

Kantoor FMC Amsterdam
Egelenburg 108
1081 GK Amsterdam
Tel: +31 (0)6 23 22 13 28
Fax: +31 (0) 251 37 32 67
E-mail: c.velt-carelock@familymediationcentre.nl

KvK 52381005
BTW NL.19.55.94.009.B02

Carla Velt-Carelock
Carla is mediator, daarnaast is zij werkzaam als MPG (multi-probleem gezinnen) gezinscoach en Family mediation, omgangsbemiddeling bij Stichting Altra jeugd en opvoedhulp. Sinds 1997 is zij werkzaam in verschillende takken van de hulpverlening waaronder ambulante en residentiële hulpverlening aan volwassene en jongeren, gespecialiseerde mannenhulpverlening en de verslavingszorg. Carla heeft de Master opleiding Family mediation gevolg bij opleidingsinstituut Pro Education.

Haar werkwijze is transparant, duidelijk, empathisch en in geval van echtscheiding mediations met kinderen staat bovenal het belang van het kind centraal. Naast opleidingen en werkervaring heeft Carla als moeder ook praktische ervaringen in het dagelijks reilen en zeilen van het ouderschap, vooral in tijden van veranderingen en emotionele familiekwesties kan deze stress met zich meebrengen die zijn weerslag kan hebben op de kinderen.

Specialisatie
Specialisaties en ervaringen bestaan vooral uit conflictbemiddeling tussen verschillende partijen, omgangsbemiddeling tussen ouders en kinderen het opstellen van ouderschapsplannen, contact herstellen van gebroken partijen.
Door haar werkervaring is zij bovendien zeer goed op de hoogte van de sociale kaart van Amsterdam en omgeving.

Werkgebied
Amsterdam en omgeving

Contact formulier FMC Amsterdam

Voornaam
Achternaam *
Telefoon *
E-Mail *
Bericht
 
Code
Code herhalen svp *